Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

söndag 10 januari 2010

SöndagVad gör man med en söndagsmorgon? Jo, målar bokhyllor såklart! Snart är jag äntligen färdig med alla bokhyllorna. Marcus ska måla lite panel i groventrén, men först måste han slänga in kycklingen i ugnen. Mycket målande blir det... Efter maten bär det av till pulkabacken, så ungarna får lite frisk luft :-)


Elin har suttit och bläddrat i fotoalbumet, där fick hon se ett kort när hon badade i badkaret och det ville hon göra igen. Tyvärr har vi inget badrum ännu, men så fort vi fått iordning på tvättstugan ska vi börja renovera där. Våra föräldrar längtar nog tills tvättstugan är klar, så de slipper tvätta åt oss hela tiden. Det blir massa tvätt på 6 personer! Tack så mycket mamma för att ni ställer upp.

Ha en bra dag allihopa!

1 kommentar:

  1. Vad duktiga ni e ;-)
    Här blev äntligen badrumsskåpet färdigt i går. I dag har jag jobbat å vart på Överby å shoppat... Finns det når bättre än att slösa pengar ;-)

    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera