Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

tisdag 19 januari 2010

På besök i Grästorp

Idag har jag hälsat på min vän Marika och fått lite inredningsinspiration. Vi gick på loppis och jag hittade två silverfat att ha i min tallrikshylla och en liten träbricka som katten ska ha sina matskålar på. Allt detta för 20 kr, lagom dyrt :-)

Sedan målade vi lite och tiden den gick väldigt fort! Vi fick kasta i oss maten för hon skulle iväg till sitt jobb och jag skulle hämta barnen. Men trevligt var det.

Stackars Noel har varit sjuk och haft hög feber och igår tog Albin sin andra dos svininfluensavaccin och blev jättedålig idag. Men nu sover de ialla fall.

Om man skulle ta och slappa lite i soffan och se på tv en stund innan läggdags.Go´ kväll på er!~~~~~~~~~~~~ * * * * * ~~~~~~~~~~~~

1 kommentar:

 1. Tack för en mycket trevlig dag :-)
  Det får vi göra om snart....
  Kollar på en dag redan nästa vecka kanske ;-)

  Fin din blomplantering blev, ser oxå att du lärde dej lite av den supersnabba datalektionen vi hade ;-)

  Ha det gott♥
  Kram

  SvaraRadera