Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

torsdag 7 januari 2010

Kryddskåp och semla

Hej gott folk!

Nu tänkte jag prova på att sälja mitt fina kryddskåp på tradera. Har aldrig sålt nånting där förut, men köpevanan är stor :-)

Så svårt kan det väl ändå inte vara. Det som verkar krångligast är frakten, hur man ska skicka, vad det kostar och emballage mm.

Det är verkligen ett jättefint kryddskåp, men jag har ingen plats för det i köket. Det är vitmålat och lite nött och skavt här och var. Alla kryddburkarna är hela med gummiproppen underst. Vi får se hur mycket pengar det kan inbringa...

Idag har jag varit på stan med min vän Marie och vi har köpt en doppresent till en liten gosse som döps på lördag. Efteråt gick vi och åt varsin smaskig semla, mmmm den var god! Årets första, men absolut inte den sista.

Filmen var skitbra igår, fast böckerna är bättre. Jag hade turen att få sitta brevid Lillen, trummisen i Scotts. hihi

Vad händer ikväll då? Kanske orkar jag måla mina tråkiga bokhyllor, eller så får det bli några golvlister som vi kapade till igår. Imorgon är det ialla fall helg igen. Gött!!

1 kommentar:

  1. Hej å välkommen till bloggarnas värld, ska med spänning följa din framfart med målarpenseln å kolla in alla din härliga projekt. Nu kan vi inspirera varandra på håll eftersom tiden inte finns till att träffas ;-)
    När allt har landat hemma å du känner för ett besök så kommer jag som en raket :-)
    Kram så länge ♥

    SvaraRadera