Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 3 februari 2010

Vardagsrummet

Lite bilder från vardagsrummet som nästan är helt färdigt. Man kan inte ha för många prylar framme när man har små klåfingriga barn, ganska enkelt och lättstädat.Det blir inga nya soffor i år, eftersom vi måste spara pengar till resan. Jag har lagt gamla virkade överkast som överdrag så ingen ska se att de är två olika, det syns väl inte ;-)
Pettson skymtar bakom gardinen (en riktig linslus) och på bordet i hörnet syns de gamla böckerna jag köpte på loppis.

Filtarna och kuddfodralen är oxå loppisfynd. Soffbordet är från ikea och det målade jag vitt häromdagen, så nu passar det bättre ihop med bokhyllan och de gamla borden.
Det är mysigt att krypa upp i de nersuttna sofforna på kvällen med en tänd brasa bakom och nåt bra på tv: framför och något gott att äta till när alla barnen sover sött i sina sängar.

1 kommentar:

  1. Hej svejs!

    Jätte fint blev det, men det visste jag ju redan innan. Tänk att vi skulle tycka så lika, kunde ingen tro förrän si sådär 15 år sedan ;)

    Ska bli jättekul att komma hem å få snoka runt bland dina fina saker. Kanske hittar jag nåt som e till salu;) man får ju lov att skynda sig innan du sätter ut sakerna på tradera :)

    Kramiz

    SvaraRadera