Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

torsdag 18 februari 2010

Orka!

Är inte speciellt sugen på att ta tag i detta så kallade badrum. Först ska våtrumstapeten rivas ner och våtrumsgips ska upp. Golvet ska flytspacklas och värmeslingor kopplas in. Sedan kan man börja med kaklingen, vilket vi inte tänker göra själva. Jag har redan köpt plattorna för länge sedan, det blir vitt på väggarna och schackrutigt på golvet.
Det ska stå ett badkar med kromade lejontassar vid fönstret och ett linneskåp mittemot. Vid karets fotända kommer handfatet följt av toastolen och mittemot dessa ska en gammal hög byrå stå. Det blir nog fint när det är klart! Men hur ska man få tummen ur och sätta igång?....

2 kommentarer:

 1. Hej där!

  hihihihiii...att du inte behåller det som det är..skit fint.. NOT !
  Men det kommer att bli kanon fint när ni väl är klara.Här ska det oxå bli schackrutigt golv, vitpanel i vårt nya badrum....längtar!
  Men först är det annat som ska göras klart....

  Kram nilla

  SvaraRadera
 2. jaha det är väl bara att bita i det sura äpplet och sätta igång. kom det här fram?

  SvaraRadera