Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

fredag 19 mars 2010

Trevlig helg!


Ja, det ska bli trevligt i helgen. Gurra och Petter är här och hälsar på tills imorgon (de fick inte följa med matte och husse till festligheterna på Ullevi) Dessvärre är inte Pettson så förtjust i dessa jyckar, så han har gömt sig på övervåningen.


Fina blommor fick jag oxå, inte av Marcus såklart utan av mamma :-) Eftersom min tulpanvas är upptagen av påskriset så får de sitta i en gammal syltburk istället.

Härliga färger!
Imorgon kommer min kusin och hennes familj hit. Då vankas det mat och dryck minsann. Kolla in vilken stor vinflaska (1,5 liter)

3 kommentarer:

  1. I går fick jag ett tips för att slippa slokande tulpaner, man tar lite potatismjöl i vattnet (ca 1 msk). Jag har inte hunnit prova ännu men varför inte.

    SvaraRadera
  2. tack för hjälpen,hoppas ni inte har baksmälla idag

    SvaraRadera
  3. Ok, tack för tipset! Får köpa hem lite potatismjöl. Ingen baksmälla här inte, men jag är väldigt trött! :-)

    SvaraRadera