Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

torsdag 18 mars 2010

Har pimpat min lampskärm

Min ganska trista svarta kökslampa har nu fått sig en uppfräschning. Jag har samlat på mig massa små virkade dukar från loppis och dessa klistrades fast på skärmen och genast blev den mer intressant. Eller vad tycker ni?
Marcus har fått upp panelen i skafferiet, så snart kan jag måla där inne och sätta upp hyllorna. Dörren ska också målas såklart, men sedan är köket klart. Kanske kan vi återgå till badrummet snart igen, har nästan gett upp hoppet.....Men efter regn kommer sol ;-)


Gå ut och fånga dagen!!!

4 kommentarer:

 1. Hej där!

  smart & fin idè.....ska genast apa efter där det passar..

  Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. det vart jättebra,fast så gammal var väl inte lampan.har varit o köpt gula fjädrar ska hämta ris vilken dag som helst,o mangla en duk. hittade den blommiga.

  SvaraRadera
 3. Vaddå vilken dag som helst? Björken står ju på eran trädgård ;-)
  Sååå, det var Du som hade duken, då har du tjatat på mig i onödan. haha

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt inlägg på min blogg :) Ni har skapat ett fantastiskt fint hem med en personlig stil. Gillar att ni blandar både nytt och gammalt! Blir ett fint och levande hem :)

  SvaraRadera