Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

fredag 5 mars 2010

Helg igen, underbart!

Köksstolarna är nu färdiga och jag är jättenöjd med dem. Nu återstår bara bordet och skafferidörren, för hyllan/skåpet är också klar. Kanske att jag hinner börja med dem på söndag när vårat fin-besök har åkt iväg. Lägger ut lite foton när allt är färdigmålat.
Ja, i helgen får vi främmat från Göteborg och det var verkligen längesedan de var här och hälsade på, så jag får väl ta och städa lite på övervåningen och speciellt i Noels rum där de ska sova ;-)
Tog min första joggingtur idag kl. 07.21 och det var sååå kallt! Men nu har jag provat massor av olika dieter och det funkar inte för mig, jag måste äta mycket och ofta, så därför tänker jag börja träna istället. Funderar på att baka bullar nu på förmiddagen, haha
Ha en trevlig helg allihopa
kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar