Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 27 juli 2011

Blandat

Visst är det en häftig sköldpadda! Rejäl och gjord i trä med fötter som rullar när man drar iväg med den i snöret. 295 kr. Två gamla docksängar som är vitmålade. Den lilla med grått mönster på gavlarna kostar 225 kr och den större med hjul kostar 275 kr.

En söt liten hörnhylla 250 kr.

Blandning av allt möjligt: Tallrikshyllan i mitten med krokar 550 kr. Lilla tallrikshyllan till vänster 395 kr och den stora med knoppar till höger 1595 kr. Vimpeln kostar 195 kr och den gamla griffeltavlan på stativ 495 kr. Barnstolen ligger på 595 kr och utdragssängen 995 kr. Till vänster står den gamla dubbla skolbänken och priset på den är 1695 kr.

Lite andra griffeltavlor: Hängande med plåtram 45 kr. Stora med små klädnypor 295 kr och den lilla gamla 95 kr.

I dag är det verkligen hett ute! Jag sitter i butiken och häller i mig massa kall dryck och Olle ligger i kärran och sover en stund. Annars får jag mest bära omkring på honom så han håller sig nöjd ;-) Barnen har precis börjat på dagis och fritids och i eftermiddag ska vi åka på picknick till Kinnekulle så de får bada lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar