Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

fredag 8 juli 2011

Varmt och skönt

Ja, vi har verkligen haft tur med vädret än så länge. Jag har också tagit mig ett dopp i havet och det var riktigt uppfriskande. På helgerna är det ingen simskola och då passar tjejerna på att plaska i baljan på altanen. En liknande finns att köpa i butiken för 450 kr.

Olle njuter av att få ligga utan blöja en stund i bebiskorgen (använder plastad frotté förstås) En sådan korg finns i butiken för 350 kr.Lampkjolar finns några kvar för 95 kr/st.6 gamla knivar, riktigt stora och snygga från eskilstuna. 95 kr för bunten.En gammal stol, vitmålad och naturligt skavd och omklädd med nytt fräscht tyg 495 kr.Torkställning från Chic Antique 595 kr.Liten provdocka 450 kr (vingarna bakom kostar 175 kr)Nu har jag bara öppet i några veckor till, för sedan flyttar jag butiken hem till mig i Majåker och där öppnar den åter 15/9. Jag kommer att ha den i mitt garage och förråd som finns i groventrén. Men först ska jag till Formex-mässan och beställa lite nya varor.Simma lugnt!

nilla

1 kommentar:

 1. Hej,

  Jag har sökt med ljus och lykta efter en "Torkställning från Chic Antique 595 kr."
  Har du den kvar?

  Bästa Hälsningar
  Marie Berggren
  mi1973@spray.se / 073-970 95 06

  PS, vilken härlig blogg du har :-)

  SvaraRadera