Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 3 augusti 2011

Hemmavid

Vi har hunnit med lite grejer hemma också. Förutom att måla om huset och sätta in nya fönster så har jag varit på loppis och fyndat en del möbler. Detta gamla skåp har stått på något hotell i södra europa och jag köpte det i en antikaffär på kusten. Funderar på att måla den i en ljusgrå nyans. Ville egentligen ha den i köket, men där fick den tyvärr inte plats, så den får stå i Olles blivande rum (Märta rum än så länge). Perfekt att ha leksaker och prydnadsföremål i mm. I badrummet har jag ställt in en byrå som jag målat vit och satt på nya knoppar på. Marcus tyckte att det blev lite trångt när man satt på dass, men det är smällar man får ta, hihi. Dörrkarmen har inte hunnits med att måla. Jag kommer nog ha alla karmar bruna tills vidare, så kanske alla blir vita den dag jag hinner med det.

Mittemot toalettstolen står dessa gamla pardörrar. De var vinröda förut men har som ni ser målats vita. Här kan man sätta krokar till förvaring eller någon snygg skylt eller text på.

Jag har lite andra idéer till badrummet också, så det kommer fler bilder när de har förverkligats.

Dessa ikeagarderober står i sovrummet och de ska jag också måla vita och sätta på andra beslag på. Bilder kommer när allt är färdigt. Först måste jag röja ur garaget och måla om därinne, så jag kan ha min butik där.

Har öppet denna och nästa vecka ons-fre ca 11-16 sedan är det stängt tills jag öppnar hemma i mitten av september.


Ha det gött!!

kram Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar