Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

tisdag 16 augusti 2011

Kaos!!

Jaa, så här såg det ut förra veckan i vårat garage och förråd... Hur ska jag kunna få plats med hela butiken i det här lilla garaget?

Det blir väl till att stapla möblerna på varandra. Nu har vi i alla fall röjt ur det...

Och målat om väggarna! Om ni undrar vad det är för kulör vi använt, så ska jag tala om att det var slumpen som avgjorde ;-) vi tog nämligen alla färgslattar som vi hade och då blev det denna nyans av gammelrosa. Det blir säkert bra när det kommer upp lite vita hyllor och annat. (Det var väl inte den färgen Marcus hade önskat att ha i garaget precis) hehe

Imorgon bär det av på en liten shoppingrunda och nästa vecka ska allting flyttas från butiken och hit, sedan har jag typ helgen på mig att städa lokalen. Ska bli skönt att ha det här hemma ett tag. Planerna är att jag ska öppna tors. 15/9På återseende!

nilla
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar