Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

fredag 27 augusti 2010

Idag har jag haft en feng shui specialist som heter Mija på besök i min lokal. Det var mycket intressant och lärorikt. Hon gav mig massor av användbara tips och lite nya idéer som jag inte tänkt på förut. Jag har ingen erfarenhet av detta innan, men kan starkt rekomendera det till människor som inte trivs i sina bostäder tex. Det kan säkert rättas till med lite ommöblering och nya färger.
Det perfekta datumet för mig att öppna min nya affär är 29/9 mellan kl. 12 och 14, vilket är två dagar tidigare än jag tänkt mig, så det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång och måla möbler ;-) Men det är bara positivt, för då får jag lite press på mig så det händer nåt.
Jag måste tacka Katarina för denna generösa present att låta Mija komma till min butik och ge mig alla dessa goda råd. Det känns som att jag börjar komma igång nu. Tack så mycket!

För övrigt så har jag börjat beställa lite varor från olika leverantörer, bla från Chic Antique.
Nu ska jag börja med middagen så blir det "fredagsmys" om en liten stund.

Trevlig helg :o)

1 kommentar:

  1. Gud var kul, får du ge mig lite tips sen :-)
    Ha en mysig helg så hörs vi snart.
    Kram ♥

    SvaraRadera