Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

tisdag 17 augusti 2010

Mässan

I fredags åkte vi ifrån regn och rusk här hemma till soliga Stockholm. Vi anlände vid tre-snåret till mässan och det var verkligen Så Stort! förstår att man behöver många dagar på sig för att hinna se allt ordentligt. Vi var bara där två timmar första dagen, men jag hann kolla på det mest intressanta för min del. Det kändes lite sjukt att gå och titta på alla julsaker när det var 30 grader varmt utanför.

Efteråt åkte vi hem till min kompis Patricia och tillbringade kvällen och natten. Det bjöds alldeles för frikostigt på alkohol så jag var inte riktigt mig själv på lördagen ;-) Men några timmar orkade jag med på mässan innan vi for hem igen. Jag har samlat på mig en del visitkort, så nu håller jag på och undersöker vilka jag vill handla av och såklart vilka jag får bli kund hos. Jätteroligt är det verkligen! Idag har Marcus hjälpt mig att måla lite i lokalen medans mamma passade barnen. Men det är inte färdigt än på långa vägar....Skam den som ger sig. Det ska bli så kul när allt är klart och jag kan börja ställa iordning alla möbler, prylar och hyllor.

Ha det så gott! Imorgon ska jag fortsätta måla igen (efter jag varit med Albin hos frisören, vilket verkligen behövs, och så ska vi köpa skolväskor till killarna)
ciao


1 kommentar:

  1. det är det jag alltid sagt...man ska aldrig blanda ihop nöjen med alkohol

    SvaraRadera