Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

måndag 9 augusti 2010

Målning av lokalen

Hej igen! Det var ett tag sedan jag skrev i bloggen, men jag har varit utan internet nästan hela sommaren. Här är ialla fall min lokal. Butiken kommer heta "Boutique Shabby Chic" om namnförslaget går igenom hos bolagsverket. Och loggan blir som det jag skrivit ut här.
Till helgen ska jag på mässa i Stockholm och det är jättespännande för jag har aldrig varit på någon förut. Nästa vecka lägger jag ut lite kort från den.

I rummet mot gatan har jag valt bort den vita och oranga färgen mot nåt som liknar sjögräs (kalla det mörkbeige om du vill)

Dörröppningen leder in till det innersta rummet och däremellan på höger sida är toaletten och ett litet rum/skrymsle.

2 kommentarer:

 1. Hej!!


  ååå va kul & spännande !!!
  Önskar dej verkligen ett stort LYCKA TILL !
  Ska givetvis komma på besök när jag är i närheten.Formex mässan är helt underbar.AHr vart på det några ggr......man vill verkligen ha allt!

  Kram nilla

  SvaraRadera
 2. Det kan jag tänka mig :-) att man vill ha allt! hihi
  Du är så välkommen in när jag har öppnat och jag skulle gärna sälja några av dina fina virkade saker.

  Kram nilla ;-)

  SvaraRadera