Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

måndag 26 april 2010

Egen butik


Jag vill öppna en egen butik! Snart är mammaledigheten slut och jag har inte mycket till jobb att gå tillbaka till...Tänk vad roligt att få ha nånting eget att syssla med. Vill ha en slags second hand butik med betoning på inredning (shabby chic såklart) där man kan köpa fina gamla saker till ett humant pris och kanske sitta och fika en stund.


Men det verkar så svårt att sätta igång, måste hitta en lokal som är hyfsat billig och så måste jag skaffa mig lite mer möbler mm. Sedan är det det här med bokföring och momser som är lite klurigt, jag har ju läst ekonomi på gymnasiet men de kunskaperna har sinat ;-)
En kassa-apparat som är godkänd behöver man också ha och det är säkert massa andra saker som ska ordnas som jag inte har en aning om.
Men visst vore det kul!!! Alla som sitter hemma och skapar fina saker och vill tjäna en hacka skulle jag kunna hjälpa genom att sälja dem i min butik :-)


Fundera på det ni!


Nu ska jag fixa lunch.
Hejsan svejsan

1 kommentar: