Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 16 mars 2011

Nya sofforna

Här står de så fint, de nya sofforna från ikea. Väldigt sköna att sitta i och mycket prisvärda. 9000 kr för båda. Några av kuddarna finns att köpa i min butik. Den stora vita med spets (framför hörnskåpet) kommer från jeanne d´Arc och kostar 250 kr. I andra soffan har vi en vit med lite spets och en svag text och bild i mitten från chic antique som även den kostar 250 kr. Närmast hitåt är ett svart och vitrandigt kuddfodral för 95 kr. (ej innerkudde)
Jag tog in lite körsbärskvistar för ett par veckor sedan som jag satte i vatten och nu börjar de snart slå ut. På bordet står ett par gamla skor som Märta älskar att ta på sig varje dag och klampa runt i. Den fula furutrappan har fortfarande inte hunnits med att måla.

Se de söta små vita blommorna. Det känns så vårigt! Har satt några kvistar i butiken också.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar