Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 2 mars 2011

Från Nillas shabby home

Här står gamla fönster med hela rutor som vi plockat ner från ett lusthus. Jättefint att ha både inomhus och i trädgården som ett litet blickfång. 295 kr/st. Ovanför hänger ett snyggt litet skåp att ha i köket. Fyra trälådor och en glaslucka och fyra metallkrokar under. 1495 kr
Två gungstolar med liknande form, den mer kritvita är något större och på den står det Amour, medans den andra har årtalet 1923 skrivet på sig. 1095 kr/st.
Söt liten fågelbur från iblaursen 395 kr

En rejäl "kryddhylla" med sex stycken glasskuffer att ha gryn, mjöl i mm. Under finns sex stycken krokar och priset ligger på 1595 kr.

Här har vi en gammal byrå, äpplet tror jag, med fem stora lådor, fem små inuti och två stycken hyllplan bakom den andra dörren. Den är 150 cm hög och kostar 2295 kr.

Två stycken karmstolar av äpplet-modell. 850 kr/st.

Här är senaste soffbordet som har vitmålats och fått texten "la Maison du Bonheur" vilket betyder ungefär "Hemmets lycka" Den är inte riktigt klar ännu, den ska slipas lite och klarlackas på bordsskivan. Höjden är 58 cm.

Jättesnygg pelarfot har den också. Priset kommer ligga på 1395 kr.
Mina små badprinsessor! De är inte till salu ;-)


Det kommer snart in lite fler nyheter i butiken, gamla som nya.
Have a nice day!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar