Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

söndag 4 juli 2010

Mårbacka-pelargon och annat

Idag har jag varit på Lidens handelsträdgård och köpt massa blommor och lite kryddor som barnen har fått plantera. (kryddorna alltså) Det blev persilja, rosmarin, timjan och oregano. Gräslöken hade vi innan och dillen var slutsåld.

Köpte massa smultronplant som jag satte i den gamla fiskelådan och några i korgen vid lekstugan. Där har vi ett stort jordgubbsland och hallonbuskar på ena sidan och bakom växer röda vinbär, krusbär och rabarber.Visst är de underbart vackra dessa pelargoner! Rosa är min favoritfärg när det gäller blommor.

Igår var det verkligen varmt ute! Tur man har nära till vänern. Fast imorgon är det västkusten som gäller igen, eftersom det är simskola för killarna. Nästa helg ska vi nog åka till Medeltidens värld, det nya äventyrslandet i Götene. Det verkar jätteskoj där med riddarspel, guldvaskning, hoppborgar och hoppa i hö mm De ska visst ha Sveriges största minizoo också.Nu har jag skrivit kontrakt på en lokal till min butik som jag ska öppna! 1/9 får jag tillträde men jag kan komma intill och måla redan i augusti. Så nu börjar jag få lite panik hur jag ska hinna med allt. Måste skaffa lite mer grejer som jag kan måla och fixa, dessutom är det mässan i Stockholm 12-15 augusti. Våra fönster och dörrar kommer snart och måste sättas på plats innan hösten, för att inte tala om att huset ska målas!!!!

Fullt ös, medvetslös!


2 kommentarer:

 1. Vad fint det ser ut med de små skyltarna i "kryddlådan". Tråkigt att dillen var slut men ett tips är att köpa en kruka på t.ex. ICA eller Willys och plantera, det funker för det mesta.
  Stort GRATTIS till lokalen. Vi, Roger och jag, önsker dig stor framgång med din firma.
  hälsningar Catarina

  SvaraRadera
 2. Ja, man kanske skulle köpa dill i mataffären istället.
  Tack för lyckönskningarna, det behöver jag! :-)

  SvaraRadera