Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 9 juni 2010

Husrenovering

Jösses vad pengarna rullar iväg! Vi är långt ifrån klara inomhus, men nu på sommarhalvåret försöker vi bli klara utvändigt så mycket som möjligt. Det ska komma hit en snickare och bygga en förstukvist och byta panel på huset, sedan har vi beställt nya fönster och dörrar till hela huset (vilket kostar skjortan) och sedan ska vi måla om huset vitt. Tyvärr har vi redan förbrukat rot-avdraget för iår. Som tur är finns det ju banklån ;-)
Vi håller ju också på och sparar till Thailandsresan som går av stapeln i januari. Jag kommer börja jobba lite i september när Märta skolats in på dagis, men det blir bara halvtid, så vi får nog leva ganska knapert i höst, för inte vill man ju snåla på semestern nu i sommar!

Have a nice day

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar