Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

måndag 3 maj 2010

Uterummet

I helgen va jag och Marcus i Stockholm på en barnfri weekend. Det var jättetrevligt fast man saknade barnen såklart. När vi kom hem fick jag ett ryck och städade i uterummet (som har sett ut som ett förråd där man bara kastat in allt skräp) så nu kan man sitta där och njuta i värmen.En liten läshörna där katten mest ligger och sover. Har köpt ett litet olivträd som står på byrån.

Ljusstaken på bordet är ett loppisfynd som jag tänker måla vitt nån gång i framtiden.Barnbordet där de minsta kan sitta och fika och kanske pyssla lite.De nya solstolarna som jag köpte på ÖB står på altanen och det är verkligen varmt i därute.


3 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad fint det blev:) Gött med en barnfri weekend.. Har oxå fixat mysigt på min altan, inte riktigt färdig än, lite piff kvar.... Har tappat lusten till att blogga, så jag ska nog ta en liten pause... Ha det så gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ser helt underbart ut. Fint med ett olivträd. Har du funderat på en liten klätterros? Det kräver ju en större kruka osv men kan bli riktigt fint. Jag har doftliljor på min altan -
  doftar ljuvligt. Hoppas det blir en skön sommar med många trevligar stunder på altanen. /Catarina

  SvaraRadera
 3. Jag har massa klätterrosor i trädgården som växer på garageväggen. De är jättefina, men jag orkar inte riktigt med att sköta om dem. Jag hoppas verkligen att det blir en varm skön och lååång sommar efter denna trista våren.
  Jag kan tänka mig vad gott det luktar om liljorna på sommarkvällarna :-)

  SvaraRadera