Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

tisdag 11 maj 2010

Byrå


Som vanligt blev det inte mycket gjort i helgen. Några stenar hämtade vi och la vid "kullen" och Marcus har satt upp lite gipsskivor i badrummet. Men sekretären är klar och färdig att säljas!
Visst blev den snyggare som vitmålad. Jag har målat 3-4 lager med färg och sedan skrev jag texten för hand och därefter sandpapprade jag överallt för att få den gamla slitna looken. Det finns tre lådor inuti och en liten hylla under dem. Den är jättefin att ha med klaffen utfälld och även stängd. Passar både i sovrum, kontor, hall, barnrum eller varsomhelst faktiskt :-)
1100 kr vill jag ha för den om det är någon som är intresserad. Annars lägger jag ut den på tradera el. blocket.
Har även lite andra prylar jag börjat måla på som också ska säljas när de är klara. Men först har jag lovar min mor ett litet pelarbord så det är väl bäst att sätta fart!
Ha en bra vecka och maila om ni är intresserade av byrån lindh007@hotmail.com eller skriv gärna på bloggen.
Tack och hej, leverpastej!


2 kommentarer:

  1. det blev jättefint,men du menar väl att folk ska höra av sig om byron o inte mitt bord.Du det står massor av saker i vårat garage,är det kanske dags för dem att få sig en omgång.jag håller tummarna.

    SvaraRadera
  2. Japp, har ändrat felet nu, men det blir snart ett pelarbord till salu oxå ;-)

    SvaraRadera