Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

fredag 17 augusti 2012

En bra sommar

Vi har inte varit iväg på någon semesterresa i år utan tillbringat sommaren på hemmaplan istället. En del arbete har det blivit med husmålandet, som snart är färdigt tack och lov! Några avstickare till kusten och nöjesparker har vi hunnit med. Killarnas märkestavlor är fulla av simmärken och Olle började sin inskolning på dagis denna veckan. Han tycker det är toppen där! :-)
En del fika har det blivit också. Vi har hittat ett favoritrecept på äpplepaj.
*6 äpplen *1 dl socker *1 tsk bakpulver *2 dl mjöl *2 msk sirap *175 g smält smör. Riv äpplena och lägg i en smord form. Smält smöret och rör i resten av ingredienserna. Häll smeten över äpplena och grädda i 20 min. på 200 grader. Servera med vaniljsås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar