Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

tisdag 24 april 2012

Mera turkos

Hylla med många krokar, funkar jättebra i köket att ha prylar i, eller sovrummet och hänga kläder på, eller i hallen som hatthylla, eller kanske i badrummet och hänga handdukar på. Det är bara fantasin som sätter gränser. Den kostar 695 kr.
Charmig gungstol 1195 kr.
Gammalt pelarbord, perfekt på glasverandan, 995 kr.
Alla möblerna är nymålade men lite nötta och skavda för att få den slitna och välanvända looken. På fredag 27/4 är butiken öppen som vanligt mellan 11-16, därefter kommer jag hålla stängt under hela sommaren. Jag kommer fortsätta måla möbler och lägga ut på bloggen, så är det något ni är intresserade av så är det bara att kontakta mig på lindh007@hotmail.com eller 0763682618 Mycket kommer annonseras på blocket eller tradera och så kommer jag ha lite försäljning på marknader i Lidköping och på västkusten. Kolla gärna in min hemsida www.nillasshabbyhome.se Ha en bra dag! nilla

1 kommentar:

  1. Hej. Hittade hit via google-sökning. Ser att inlägget är fem (!!) år gammalt, så detta är en superchansning. Jag är helt klart intresserad av att köpa hatthyllan!! Det är just en sån jag vill ha! :-) Ring gärna om du ser detta. Allt gott.
    Elin Damberg, 073-5933293

    SvaraRadera