Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 5 oktober 2011

Magsjuka


Usch ja, det började helt oväntat på måndagskvällen. Jag och Noel sprang in på varsin toalett och sa hallå till den stora telefonen ;-) En stund senare var det Elins tur. Olle kräks ju konstant så det var inget konstigt med det, men det blev några extra blöjbyten de kommande dagarna.
På tisdagen, när jag låg helt utslagen i sängen hörde jag ett hysteriskt skrik av Märta och tänkte att då var det dax igen. Mycket riktigt, hon hade lagt en stor blaffa på hallgolvet som Olle glatt sladdade runt i med sin gåstol. Marcus hade just åkt till jobbet och tagit Albin med sig, de båda klarade sig otroligt nog från magsjukan, så jag fick torka upp spyan och sätta Märta i badet medans Elin höll fast Olle i gåstolen.
Butiken har därför varit stängd på tisdagen och onsdagen, men nu är den öppen som vanligt igen och alla är åter friska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar