Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

lördag 2 oktober 2010

Oktober

Jag tycker det är så härligt på hösten. Frisk luft ute och skön brasa inne. Så har jag varit och köpt mig en ny kappa. Skitsnygg, svart med vita små prickar och söta knappar.
Nu "börjar" det komma iordning lite i badrummet. Allting funkar utom belysningen och golvvärmen som inte är inkopplade ännu. Det ser lite spartanskt ut för tillfället, men det blir inga problem att fylla med grejer och inredningsprylar ;-)
Igår hade vi lite kalas för Noel som fyllde 6 och imorgon blir det barnkalas. Idag ska jag och Marcus på hus och hem-mässa här i Lidköping. Det ska verkligen bli jättekul! Jag håller på och målar för fullt i butiken, alla möbler som ska säljas. Jag väntar fortfarande på mina varor som jag beställt så jag kan öppna nån gång. Jag hoppas att det ska blir premiär den 20/10.
Ett fönster har vi hunnit byta här hemma. Så här ser det ut i tvättstugan och jag hoppas att de andra blir klara i år, men det vet man aldrig.

Nu ska vi äta lite lunch och sedan lämnar vi barnen hos mina föräldrar och sticker till mässan. Ha en skön helg och njut av det fina höstvädret.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar