Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

söndag 22 juli 2012

Ena sidan av huset klart

Efter mycket slit är södersidan klar. Vi har bytt alla brädorna på denna sidan och på den andra sidan behöver vi "bara" måla 4 lager. Men imorgon börjar Marcus jobba igen, så vi får ta det på lediga stunder framöver. Till helgen blir det fest! På fredag firar vi min pappa som fyller år och på lördag är det Bruce i Göteborg :-) Hoppas min förkylning är borta då. Har haft hosta i snart 3 veckor och feber i 5 dagar nu, vilket gör att jag har en fruktansvärd huvudvärk hela tiden. Kollade på Ernst i torsdags och blev väldigt sugen på ett kök i den stilen, industrikök eller restaurangkök. Jag vill byta ut våra svarta bänkskivor mot stora rostfria och så vill jag ha rejäla plåtlampor ovanför köksbordet. Nåja, en sak i taget! Ha det gott! nilla

2 kommentarer:

 1. Vad fint det blev! Låter inget vidare med din hälsa - du tar det väl lugnt nu :)? Jag vill också ha sådana bänkskivor men det kan jag nog glömma :-)

  Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Var rädd om dej vännen...

  Huset är jättefint!!!
  Kramar

  SvaraRadera