Välkommen till min lilla blogg

Håller på att renovera våran 70-tals villa till något som ska se betydligt äldre ut. Vi har fått riva upp alla golv och väggar ända till grunden, så då passar det utmärkt att byta till nåt man verkligen gillar. Det har blivit vit bröstpanel nästan överallt och gammaldagsa blommiga tapeter och mörkt golv. De flesta möbler kommer att målas vita i min favoritstil shabby chic.

Dessutom håller jag på och startar en egen butik så det kommer bli mycket bilder och annat från den framöver.

onsdag 9 februari 2011

Skåp, gungstol och kommod

Linneskåpet, som från början var tänkt att ha i mitt eget badrum, är nu äntligen klart. På dörrarna har jag målat ett franskt citat (Fénelon) och schablonen finns att köpa i min butik. 2295 kr för skåpet och 450 kr för schablonen. Ber om ursäkt för de suddiga bilderna, men min kamera är kass och jag har inte råd att köpa en ny ännu.

En gammal gungstol som har målats vit och fått en text högst upp. Amour, franska för kärlek. 1095 kr kostar den, men är ev. reserverad.
Här är en gammal kommod som jag har valt att måla texten innuti, så att man kan ha den öppen och vill man inte se texten så är det bara att stänga locket. Amor vincit omnia Ab imo pectore, vilket ungefär betyder Kärleken övervinner allt Av hela mitt hjärta.

Den är lite maläten innanför dörren, men det tycker jag bara är charmigt. 1295 kr för den.
Nu ska jag sätta igång att måla på en säng som är beställd sedan länge, sedan blir det ev. ett pelarsoffbord och en till gungstol.
Ha en bra vecka
kram
3 kommentarer:

 1. Hej!

  ååå så mycke fint du har i butiken..wow wow wow!
  du är duktig du!

  Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Du är ju själv superduktig på att virka och sånt. Tänkte snart beställa lite mer bakverk av dig, för de börjar ta slut nu.

  SvaraRadera
 3. Oj, vad mycket fint du fått in, var ju evigheter sen sist jag var där:-( Nån liten söt Maileg kanin ska jag definitivt införskaffa när jag kommer :-) På måndag sticker jag till Spanien, så efter det kan vi väl försöka att träffas. Ha det gott din lilla "tjockis" ;-P
  Kram ♥

  SvaraRadera